Användningsområden

  • rent vatten
  • Gjuteri
  • Lekplatssand
  • Sand till beachvolleyboll
  • Vattenrening av pooler

Inom Rådasand producerar vi specialsand som du kan använda till många olika användningsområden. De största områdena som vi levererar våra produkter till är framförallt gjuterisand, filtersand för vattenrening och fluidiserande bäddsand, även kallad pannsand. Utöver detta har vi sand för lekplatser, stötdämpande lekplatssand och sandlådesand, sand eller grus till hobby- och fritidssektorn såsom grus till grusgångar, grus för dränering eller sand till golfbanor. Även sand till zoologiska miljöer eller sand som du kan använda som dekorationssand samt dekorationssten kan du hitta hos oss.

Om du inte hittar det användningsområde som du behöver sand eller grus till, kan vi säkert ordna detta. Maila in din förfrågan på info@radasand.se eller ring oss på 010-456 89 00 så besvarar vi din fråga så snart vi kan.

Alla våra produkter har hög kvalitet då vi ställer stora krav på framtagningsprocessen. All sand genomgår tvättning innan leverans och genom användning av hydrosizer och sikt kan vi sortera sandkornen väldigt snävt och därmed få väldigt exakta storlekar på kornen. Våra produkter levereras i säckar om 20 kg (säljs pallvis), i storsäck samt löst och bulk.

Dela på:
EPiTrace logger